0
Zetas Trädgårdscafé I Zetas Trädgård
TRÄDGÅRDSCAFÉET

I  Zetas Trädgårdscafé kan du alltid äta en vällagad lunch, en generös smörgås eller njuta av något hembakt från vår rikliga kakbuffé där klassiker trängs med nya, välsmakande favoriter.

Från caféet kan du följa trädgårdens alla årstider på första parkett. Under årets kyliga månader kan du värma dig i vårt ombonade café med en kopp rykande hett te och när vädret tillåter är du välkommen att sitta utomhus och njuta av vyn över trädgården. Vi har över hundra sittplatser utomhus.

Vi har ett stort utbud av varma och kalla drycker och vi lägger mycket stor vikt vid vårt kaffe. Hyllorna i caféet är fyllda med utvalda produkter så som svensk lakrits, lyxig olivolja och ekologiska teer. Utbudet förändras efter säsong och då vi hittar något vi gillar särskilt mycket. Zetas Trädgårdscafé har öl- och vinrättigheter.

Varmt välkomna!

PÅ MENYN I VÅR
Än så länge har vi ingen fast veckomeny men det finns alltid en grillad smörgås, sallad och soppa, rätter som vi varierar efter lust och tillgång på råvaror.

Varmt välkomna till oss!

Tips! Följ Trädgårdscaféet på Instagram
Med reservation för ev. ändringar.

Välkomna till Zetas Trädgårdscafé

LUNCH UNDER HELGER
På helgerna serverar vi soppa för er som inte bara vill ha sött. Vi serverar alltid matiga smörgåsar och har ett stort utbud av kalla och varma drycker.

BORDSBOKNING
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot bordsbokningar, men vid fint väder finns det över hundra sittplatser utomhus.

ÖPPETTIDER  1 FEBRUARI – 18 MARS
Vardagar 10:00 – 15:00
Lördagar 10:00 – 15:30
Söndagar 11:00 – 15:30