0
Zetas trädgårdsdesigner Jesper Örtenblad och Maria Andersson I Zetas Trädgård

Vi söker en person till Zetas Trädgårdsdesignavdelning. Arbetet är mycket varierande och stimulerande. Du har möjlighet att påverka din avdelning, och arbetsuppgifter, tillsammans med dina kollegor. Läs mer här

OBSERVERA

Just nu kan vi inte ta emot fler uppdrag på grund av mycket hög arbetsbelastning.
Vi kommer att meddela när vi återigen har möjlighet att åta oss nya projekt.

Maria Andersson och Jesper Örtenblad / ZETAS DESIGNAVDELNING

TRÄDGÅRDSDESIGN

Zetas trädgårdsdesigners Maria Andersson och Jesper Örtenblad

Behöver ni hjälp med att planera och utforma er trädgård? Utifrån era önskemål och drömmar skapar vi tillsammans trädgården just för er!

Med lång och samlad erfarenhet gestaltar vi på Zetas Trädgårdsdesign unika och funktionella trädgårdar som skänker glädje året runt. Vi utför allt från grova idéskisser och växtförslag till detaljerade gestaltningsplaner.

Behöver ni nya idéer, funderar ni kring stora förändringar eller små justeringar, vänd er till oss så hjälper vi er!

Vi hjälper dig från trädgårdsdrömmar till drömträdgård!

/Maria Andersson och Jesper Örtenblad

GESTALTNINGSPLAN

Behöver ni hjälp med att planera och utforma er trädgård? Utifrån era önskemål och drömmar skapar vi tillsammans trädgården just för er!

Vi börjar med ett två timmars besök i er trädgård där vi går igenom platsens förutsättningar. Vilka funktioner behövs, hur ska trädgården kännas och fungera? Vad önskas för färger, växter och material? Med denna information som utgångspunkt tar vi sedan fram en plan över din trädgård.

Gestaltningsplanen är ett viktigt verktyg vare sig du väljer att anlägga trädgården själv eller ta hjälp av en fackman. En planerad trädgård höjer dessutom värdet på fastigheten.

Pris enligt offert.

 

FAKTA OM TJÄNSTEN

Inledande 2-timmars hembesök 3500 kronor. (1 timmes resväg t/r ingår. Restid utöver detta debiteras med 500 kr/tim). Denna summa faktureras separat efter besöket.

Ett normalpris på en grundläggande gestaltningsplan, innehållande utformning och allmänna växt- och materialförslag, brukar ligga runt 26 000 – 30 000 kr. Faktorer som påverkar priset är bl. a. tomtens beskaffenhet, er ambitionsnivå och kraven av detaljeringsgrad på gestaltningsplanen.

Trädgårdsdesigner Maria Andersson
Trädgårdsdesigner Jesper Örtenblad I Zetas Trädgård
JESPER ÖRTENBLAD

Trädgårdsdesigner och passionerad växtentusiast med specialitet inom illustration och växtkomposition. Jesper har tidigare arbetat med trädgårdsanläggning vilket gett honom gedigen kunskap om hur man bygger en trädgård. Den kunskapen återspeglas i Jespers design, där funktion och kundens önskemål alltid står i fokus.

Jesper har arbetat på Zetas sedan 2004, varav 8 år som trädgårdsdesigner.

Trädgårdsdesigner Maria Andersson I Zetas Trädgård
MARIA ANDERSSON

Maria brinner för det enkla och rena, trädgårdar där funktion möter estetik på ett raffinerat och oväntat sätt. För henne är arbetet med trädgårdar ett kall, drömmen som blev hennes yrke. Hon ser varje trädgårdsprojekt som en unik utmaning, där kundernas förutsättningar, önskningar och behov kombineras med hennes känsla för växter, form och design.

Maria har arbetat som trädgårdsdesigner sedan 2004 och började på Zetas 2011.

Design Jesper Örtenblad I Zetas Trädgård
KONTAKTA OSS

Under vår och sommar har vi mycket att göra. Det är ofta svårt för oss att träffa er med kort varsel. Så se till att vara ute i god tid med bokning av hembesök och gestaltningsplan.

Välkomna att kontakta oss per mejl för bokning av hembesök med rådgivning eller för mer information om de olika tjänsterna och om hur vi kan hjälpa er!

KONTAKTA OSS HÄR
(Välj avdelning Trädgårdsdesign i kontaktformuläret)

OBSERVERA

Just nu kan vi inte ta emot fler uppdrag på grund av mycket hög arbetsbelastning.
Vi kommer att meddela när vi återigen har möjlighet att åta oss nya projekt.

Maria Andersson och Jesper Örtenblad / ZETAS DESIGNAVDELNING